ZO SKIN HEALTH & ZO MEDICAL

“Looking one`s best”

Den verdenskjente hudlege Dr. Zein Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. 

Disse kan anvendes uavhengig av alder, kjønn og etnisitet.

Det er utviklet to ulike kremserier.

  • ZO Medical med terapeutiske løsninger.
  • ZO Skin Health med forebyggende og daglig hudpleie.

Disse seriene fra Obagi er basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling, dvs. bioteknologiske komplekser, stamcelle komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer.

Produktene og protokollene fra Obagi er optimalisert for å dekke behov for god hudhelse.

De selges av utvalgte, sertifiserte klinikker som Emendo Skin, og Obagi produktene vil bli skreddersydd for å skape en sunn og velfungerende hud.

Emendo Skin fører også Colorscience mineral makeup.

Colorscience er basert på rene mineraler av høy kvalitet som behandler spesifikke hudproblemer med ingredienser som er sunne for huden.

Å ta seg best mulig ut, med en ungdommelig og sunn hud, er noe de fleste av oss ønsker. Dette gjenspeiles i den dramatiske økning av hudpleieprodukter i markedet.

Det som er trist er at mange av disse produktene ikke har støtte i forskning og vitenskap slik Obagi produktene har.  Pga. manglende virkning, langtidseffekt og akseptable resultater blir forbrukerne gang på gang etterlatt skuffet, og uten håp.

Disse ”selvvalgte” produktene er heller ikke en del av et detaljert program som burde vært skreddersydd for den enkelte pasient sin hud med tanke på sykdommer og hudhelse.

Flere klinikker og behandlere lager fristende ”quick fix” forslag på grunnlag av god markedsføring, og ikke ut fra vitenskapelige studier slik som er tilfellet med Obagi produktene.

En behandler må forstå forskjellen mellom frisk og syk hud uansett Obagi eller andre behandlingsserier.

Dette danner grunnlag for å kunne gjenopprette hudhelse, cellefunksjon og forbedre hudens evne til å tåle behandlingsprosedyrer, inkl. operasjoner.

Huden er ikke en vegg som kan pusses og males. Den er et organ (kroppens største) som krever cellulær aktivering og regulering for å oppnå god hudhelse.

Det er derfor viktig at en behandler som jobber med operasjoner, lasere, injeksjoner, peeling eller andre hudbehandlinger forstår hudens funksjon på cellenivå. Dette for at best mulig resultat skal oppnås.

Dette gjelder pigmentsykdommer som melasme, hypo- og hyperpigmentering.

Det er også viktig ved behandling av strukturforandringer som arr, store porer, aldersforandringer, solskader og betennelsestilstander som acne og rosacea.